In tijden van Corona

Online draag- & pasconsulten

"Een online draagconsult van Susanne gehad. Door de crisis kon dit niet persoonlijk plaatsvinden, dus hadden wij de online primeur. Ontzettend bedankt Susanne! Nu al zin om meer te oefenen en ons kindje te dragen."
- Sanne

Online consulten

Vanwege het coronavirus geef ik op dit moment online consulten. Hoe gaat dat in zijn werk? Ik zorg ervoor dat je voor aanvang van het consult de materialen krijgt of je mag ze ophalen.

Uiteraard zijn deze volledig gewassen en schoon en hanteren we hierbij de richtlijnen van ‘social distancing’ (minimaal 1.5e meter afstand). Bij de overdracht van de materialen, kunnen we elkaar even kort spreken en daarna zien we elkaar online!

Ik stuur een uitnodiging via whereby.com naar je mail. Dit is een heel simpel programma waar je met een link meteen in kan, zonder dat je hoeft in te loggen. Mocht dit niet lukken vanwege technische problemen, dan kunnen we ook altijd videobellen via whatsapp. Lukt het je om je computer aan te sluiten of je tv? Dat is handig, zodat je een groot scherm hebt om mij op te kunnen zien.

Je kunt zowel online leren knopen met een draagdoek als dragers passen. Een combinatie daarvan is ook mogelijk als je nog niet precies weet wat je voorkeur heeft of als je als partners beide iets anders wilt. Ik zorg altijd voor een aanbod op maat. 

Wanneer een online consult?

Tijdens je zwangerschap kun je al leren knopen en dragers passen. Het voordeel daarvan is dat je meteen na de geboorte kunt beginnen met dragen. Uiteraard ben ik ook altijd bereikbaar om je na de geboorte van je kindje wederom te helpen met advies.

Je kunt ook wachten tot je kindje geboren is. Het is altijd aan jou wanneer je je fit genoeg voelt om te leren knopen of dragers te passen. Ik sta op elk moment voor je klaar.

Wil je tijdens je zwangerschap al leren knopen of een drager uitkiezen en vind je het fijn om na de geboorte opnieuw een consult af te spreken, zodat ik je ook dan weer kan helpen met je kindje? Ook dat kan. Boek dan meteen een online combinatieconsult.

Oefenen doen we altijd eerst met poppen. Zo belast je je kindje niet en zorgen we ervoor dat je eerst veilig en vertrouwd kunt knopen of de ergonomische drager op de juiste manier weet te gebruiken, voordat je je kindje gaat dragen. 

Kijk bij 'Diensten & prijzen' voor alle tarieven en nadere info!

Diensten & prijzen

Ik geef je altijd advies op maat door jullie persoonlijke situatie te bekijken en te luisteren naar jullie vragen en wensen. Ik leer je veilig en ergonomisch dragen, met een draagdoek of ergonomische drager. Je krijgt tips en trucs die je niet leert van een tutorial of een handleiding.