VERKOOP & VERHUUR

Verkoop doeken en dragers

Je kunt ook bij mij terecht voor het aanschaffen van een doek of drager. We kunnen vooraf aan het consult soms al bespreken welke doek of drager je wilt als je daar al over uit bent. Ik neem de doek of drager dan voor je mee naar het consult. Wanneer je na een pasconsult besluit dat je een doek of drager wilt aanschaffen, kan dat ook. Ik verkoop verschillende type doeken en dragers van Smallvips, Pure Baby Love, LennyLamb, Storchenwieche, Babylonia, Fidella., Wompat, Easy Feel Products, Hoppediz en Didymos. Ik heb zowel baby-, peuter-, als kleuterdragers. Wanneer ik de doek of drager naar jouw keuze niet op voorraad heb, kan ik deze snel voor je bestellen in elke gewenste kleur of maat. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden en prijzen!

Wanneer je bij me in de winkel komt, heb je een grote keuze aan voorradige doeken en dragers van alle bovengenoemde merken. Ook vind je hier verschillende soorten draagjassen en draagvesten. Wil je een puur wasmiddel om je doek of drager te wassen met een natuurlijk middel, zonder toevoegingen? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Verhuur doeken en dragers

Wil je graag een draagdoek of ergonomische drager huren? Wil je ervaren of een doek of drager bij je past of ga je op vakantie en wil je je kindje gaan dragen? Ook dat kan! Vraag mij gerust naar de verschillende beschikbare doeken en dragers. Ik verhuur baby-, peuter- en kleuterdragers.

Prijs verhuur:
1 week: 15 euro
2 weken: 20 euro
3 weken: 25 euro

Wil je een weekend huren of heb je andere wensen? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt binnen de afgesproken huurtermijn.