CONSULTEN, DIENSTEN & PRIJZEN

Consulten

Het dragen van je kindje is ontzettend fijn en leuk! Als (beginnend) drager valt er veel te ontdekken in de wereld van het dragen en daar help ik je graag bij. Je kunt bij mij terecht voor deskundig advies en verschillende consulten, maar ook voor het kopen en huren van een draagdoek of ergonomische drager.

Lees meer over de verschillende consulten…

 


Verkoop & verhuur

Je kunt ook bij mij terecht voor het aanschaffen van een doek of drager. We kunnen vooraf aan het consult soms al bespreken welke doek of drager je wilt als je daar al over uit bent. Ik neem de doek of drager dan voor je mee naar het consult. Wanneer je na een pasconsult besluit dat je een doek of drager wilt aanschaffen, kan dat ook. Natuurlijk kun je ook in de draagwinkel langs komen voor advies en de aanschaf van een doek, drager of draaggerelateerde producten.

Wil je graag een draagdoek of ergonomische drager huren? Wil je ervaren of een doek of drager bij je past of ga je op vakantie en wil je je kindje gaan dragen? Ook dat kan! Vraag mij gerust naar de verschillende beschikbare doeken en dragers.

Lees meer…

 


Cadeaubonnen

Heb je een vriendin, zus, dochter of iemand anders in jouw kennissenkring die zwanger is of net een kindje heeft gekregen? En zoek je een uniek cadeau voor een babyshower of kraambezoek? Geef dan een draagconsult cadeau! Ook leuk voor mama’s met wat oudere kindjes! Je kunt uit verschillende opties kiezen.

Lees meer…

 


Mijn doeken en dragers

Wanneer je een pasconsult van mij krijgt, heb ik verschillende doeken en ergonomische dragers om je kennis mee te laten maken. Van alle type doeken heb ik een of meerdere modellen. Zo kun je rustig bekijken wat bij je past. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de verschillende doeken. Van te voren oriënteren en passen is geen overbodige luxe!

De doeken en dragers van Storchenwiege, Pure Baby Love, Fidella, Babylonia, Lenny Lamb en Rose and Rebellion heb ik op voorraad. Als ik de kleur of print van jouw keuze niet op voorraad heb, kan ik deze voor je bestellen, waardoor je de gewenste doek of drager binnen enkele dagen in huis hebt.

Lees meer…